blondejokes.dk Alt det sjove Praktisk sutteflasker

Praktisk sutteflasker

Længere tilbage var en sutteflaske blot en flaske med en slags tud på toppen. Den udfyldte sin funktion, men der opstod nye behov. I dag er sutteflasker meget mere avancerede, for at give en bedre oplevelse for både dig og barnet. De moderne sutteflasker gør det meget lettere at gå fra amning til flaske og endda videre til kop. Nogle er drypfri, nogle kan varmes, andre har håndtag og der findes endda flasker der kan varme sig selv op! Der er masser af muligheder og måder at kombinere på, der kun bidrager til, at gøre din oplevelse bedre.

Sutteflasker til alle størrelser

For de helt små kan det godt være lidt svært med en sutteflaske. Der kommer måske for meget ud, så barnet får det galt i halsen eller måske slet ikke noget. Der er adskillige løsninger på disse problemer. Mange sutteflasker har 1 hul, der sikrer den helt rigtige mængde mælk. Derudover findes også et system kaldet et antikoliksystem, forhindrer dannelsen af et vakuum, ved at stoppe luft der trænger ned i flasken.

Hvis man har et lidt større barn, kan man få sutteflasker med 2 eller flere huller, så stadig doseres den rette mængde, selvom dit barn vokser. Der er et bredt udvalg at vælge imellem, så dit barn garanteres den helt rette mængde og ikke får noget galt i halsen. Man kan sikre sig i god tid ved at købe et sæt, består af de mest nødvendige sutteflasker samt ekstraudstyr i form af rensningsudstyr.

Selvvarmende og opvarmelig sutteflaske – Ja, det lader sig gøre

Mange sutteflasker kan i opvarmes eller tåler varmere væsker, der bliver hældt i flasken. Det gør, at barnet kan få den helt rette temperatur, samtidig med at udstyret ikke lider overlast. Der findes endda sutteflasker der er selvopvarmende. Det lyder umiddelbart kompliceret og klodset, men så kan du godt tro om igen. En selvopvarmende sutteflaske fungerer ved hjælp af et varmepatron, der monteres i bunden af flasken. Denne patron opvarmer så mælken til den helt rigtige temperatur på helt ned til 4 minutter.

Sutteflaske som træning

Som forælder er målet ofte, at man gerne vil have et selvstændigt barn der kan drikke af en kop, uden at der skal gøres rent bagefter. For at gøre dette muligt kan man få specielle træningsflasker i en lang række børnevenlige mønstre, der er designet med træning for øje. De er formet som en normal drikkekop og træner derved barnets motorik, men har stadig en tud monteret.

Så om det er en flaske til den helt nye, eller den lidt større skal til at drikke af kop, så kan du uden tvivl finde en sutteflaske der opfylder lige præcis dine ønsker og behov, med et fint motiv. Hos Babytorvet.dk finder du markedets største udvalg af sutteflasker, se her:  http://www.babytorvet.dk/shop/sutteflasker-10c1.html

Disclaimer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *