blondejokes.dk Alt det sjove Bed and breakfast er populært

Bed and breakfast er populært

Når der skal findes overnatning et sted findes der rigtig mange muligheder. Der er både hoteller, moteller, lodges og campingpladser. Og så er der bed and breakfast. Bed and breakfast er ganske populært, og det er ikke tilfældigt. Det har nemlig nogle andre kvaliteter end alle alternativerne, som for mange er attraktivt, og som man helt klart bør tage med i sine overvejelser når man skal finde et sted at overnatte. Hvis man ikke lige er i hjembyen, skal man jo tit finde et eller andet sted at sove, og her er Bed and Breakfast en super god mulighed. Nogle holder sig til hoteller, men det er der ikke nogen grund til, for mange Bed and Breakfast er faktisk endnu bedre end hoteller, og i nogle tilfælde, endda billigere. Så hvorfor ikke prøve det?

Du får morgenmaden med på en Bed and Breakfast

Der er selvfølgelig den åbenlyse fordel ved denne form for overnatning, from for andre, at der følger morgenmad med i handlen. Du behøver altså ikke gå og bøvle i, at du skal finde morgenmad inden for ret kort tid af, at i er vågnet, eller i værste fald, så bliver du nødt til at lave det selv. Det slipper du helt for her, og i kan bare stå op, gå ned og tage morgenmad, og derefter tage videre. Det er der ikke mange andre overnatningsformer der kan klare, og morgenmad er en vigtig ting at få. Man kan have sovet nok så godt, men mange kommer ikke ordenligt i gang inden de har fået morgenmad, og når man er på ferie, vil man gerne have så meget ud af dagen som muligt. Alt dette på trods af at Bed and Breakfast ikke er dyrere end så mange andre måder at overnatte på.

Tit er det mere hyggeligt end mange andre steder

En af de andre fordele ved at bruge denne slags overnatning er at det mange gange er enormt hyggelige. Det er typisk ikke et gammelt lejlighedskompleks der er blevet bygget om, til noget der alligevel kan falde sammen hvornår det skal være, men derimod kan det være at det er en gammel gård der er blevet bygget om. Altså kommer du til at bo i nogle omgivelser der er så meget bedre end mange andre steder, og til nogenlunde den samme pris. Det giver altså meget god mening at det er populært, og at mange vælger dette frem for alle de andre alternativer der er at tage af. Hvis ikke du har prøvet at overnatte sådan et sted bør du altså prøve det næste gang du er på ferie og har brug for et sted at overnatte. Det kan godt betale sig, og det kan være at du bliver så glad for det at du aldrig har lyst til at vende tilbage til de almindelige kedelige hoteller igen. Det er nemlig et kendetegn: Der er meget stor variation imellem Bed and Breakfasts, og de er aldrig helt ens.

 

 

 

Disclaimer

1 thought on “Bed and breakfast er populært”

  1. Bed and breakfast er simpelthen også bare super hyggeligt og jeg tager jævnligt af sted sammen med min kæreste, når vi bare skal en tur væk fra det hele og slappe lidt af – bare os to sammen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *