blondejokes.dk Alt det sjove Både brætspil og puslespil indeholder god læring

Både brætspil og puslespil indeholder god læring

Noget af det bedste er at kunne sætte sig ned en aften med sin familie og spille et brætspil. Hele familien er samlet, man hygger sig virkelig meget og har det rigtig sjovt.

Brætspil er nemlig en rigtig god måde at være sammen på i en familie, hvor man måske ikke har så mange andre ting at være fælles om.

Man kan også bruge et puslespil til at finde ro inde i sig selv, når alting er meget stressende omkring en. Så kan man sætte sig ned og fokusere på, hvordan det hele skal løses. Disse ting indeholder dog meget mere end bare sjove og beroligende evner.

Både brætspil og puslespil findes i et udvalg og variationer, som er helt fantastiske, som det let ses på siderne her hos hyggeonkel.dk, https://www.hyggeonkel.dk/ og https://www.hyggeonkel.dk/puslespil/, så der er rigeligt at vælge imellem, når man skal have sig en hyggelig aften.

Masser af god læring

Der er nok ikke særlig mange, der er klar over det, men både brætspil og puslespil indeholder faktisk rigtig god læring. Man får øvet nogle kompetencer, som man normalt ikke ville få øvet ved andre helt simple ting. Man lægger dog slet ikke mærke til det, da man er så optaget af selveste spillet. Der er nemlig meget stor vægt på det, at man rent faktisk ubevidst lærer nogle ting, som man slet ikke havde tænkt over. Man kan derfor også bruge dette som et redskab, selvom man ikke er helt sikker på, hvad det egentlig er, man lærer ved de spil, som man spiller derhjemme.

Hav det sjovt og lær på samme tid

Det er nemlig en meget speciel egenskab brætspil og puslespil har, da man har muligheden for at have det meget sjovt på samme tid med, at man har det sjovt. Det er ikke ligefrem noget, man oplever særlig tit. Derfor er det også en meget god idé, hvis man rent faktisk udnytter den chance, som man har. Man skal nemlig først og fremmest tænke over, hvad man egentlig vælger at spille. Der vil være forskel fra spil til spil, når det kommer til, hvad man egentlig lærer af det i sidste ende.

Man kan selv prøve på at regne det ud, da det ikke altid er helt klart. Når det kommer til spil, hvor man skal svare på forskellige spørgsmål, så er man jo ikke i tvivl om, hvad det egentlig er, man træner. Der har man nemlig meget fokus på paratviden og det at reagere hurtigt. Det kan dog være sværere med de andre. Uanset om man kan gætte det eller ej, så er det i hvert fald en meget stor fordel, at man kan lære noget af at spille sådanne spil. Det kan på mange måder sætte gang i læringen, selvom man ikke er bevidst omkring det.

Flere lærerige spilleaftener

Når man er klar over, at disse spil i sidste ender hjælper ens læring, så kan man med fordel gøre en spilleaften til en fast del af ugens program. Derfor skal man ikke være bange for at begynde at bruge alle spillene i lang højere grad, end hvad man egentlig gjorde før. Man kan spille både med venner, familie og endda lægge et puslespil selv. Det handler bare om, at man skal stimulere sig selv og prøve sig frem, når det kommer til ens egen læring. Når det kommer til puslespil og brætspil, så handler det bare om at komme i gang med at spille.

 

Disclaimer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *